در اورشلیم امشب (دوشنبه) فاش شد که تلاش حکومت ایران برای انفجار سفارتخانه اسرائیل در یک کشور آفریقای شرقی ناکام مانده است.
بنابراین گزارش، حکومت ایران قصد داشته در برایر انتقام خون محسن فخری زاده که “دانشمند اتمی” توصیف شده بود، ولی در حقیقت مسئول تهیه تجهیزات اتمی بود و یا انتقام خون قاسم سلیمانی که در عملیات هوایی ارتش آمریکا هلاک گردید، سفارت خانه اسرائیل و یا یکی از دو سفارتخانه ایالات متحده و امارات عربی متحده را منفجر سازند.
این خبر سه روز پس از تعرض حقیرانه ای انتشار می یابد که در آن یک بسته کوچک مواد تخریبی در فاصله کمی از سفارت اسرائیل در دهلی نو منفجر شد که تلفاتی به دنبال نداشت و آسیبی وارد نکرد.
درباره رویداد دیگری که امشب جزئیات بسیار کمی از آن انتشار یافت، تنها گفته شده که در یک کشور آفریقای شرقی بوده و ماه گذشته رخ داده و مقامات امنیتی آن کشور با کمک سرویس های اطلاعاتی اسرائیل و ایالات متحده، این توطئه را به موقع خنثی کردند.
در بخش دیگری از خبر گفته شده که چند تن ایرانی که دارای گذرنامه اروپایی بوده اند بازداشت شده اند.
انتظار می رود که در روزهای آینده جزئیات بیشتری در این زمینه انتشار یابد.
پیش از ظهر امروز سپاهی محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بار دیگر علیه اسرائیل و ایالات متحده زبان به تهدید گشود و از جمله گفت: «انتقام خون سردار سلیمانی و شهید فخری زاده، با شدت تمام از آمریکا و اسرائیل گرفته خواهد شد».
با آن که رژیم بارها این تهدید را تکرار کرده، ولی هرگز به نقش خود در تعرض به منافع اسرائیلی یا آمریکایی در کشورهای خارجی اعتراف نکرده است.
سخنگوی وزارت خارجه حکومت ایران، سعید خطیب زاده نیز در نشست رسانه ای خود، از پاسخگویی به پرسش یک بانوی خبرنگار در این زمینه خودداری ورزید و پرسش او را نادیده گرفت.
این خبرنگار یادآوری کرده بود که اکثر رسانه های هند، تعرض نافرجام به سفارت اسرائیل را به رژیم ایران نسبت داده اند – و از خطیب زاده پرسید که او در این باره چه می گوید.
در گزارش افشاگرانه امشب گفته شده که چند هفته پس از هلاکت فخری زاده، رژیم ایران یک شبکه تروریستی خود را به یکی از کشورهای آفریقایی فرستاد تا برای اجرای طرح انفجار علیه اسرائیل یا ایالات متحده و یا امارات عربی متحده، اطلاعات لازم را تهیه کنند. بنا به این گزارش، افراد مزبور همگی ایرانی بودند که در نتیجه اقامت چند ساله در کشورهای خارجی، تابعیت دیگری نیز گرفته و با گذرنامه دوم به آن کشور آفریقای شرقی سفر کرده بودند. ولی سرویس امنیت خارجی اسرائیل از همان نخستین مراحل این سازماندهی، از جزئیات آن آگاهی داشته و آن افراد دستگیر شده اند.
در گزارش نیامده است که ایرانیان دارای گذرنامه های کدام کشور یا کشورها بوده اند و در چه مکانی بازداشت شده اند. به طور مبهم گفته شده است که شماری از آنان در کشور مبداء و برخی در آن کشور آفریقایی و چند تن نیز در یک کشور ثالث به دام افتاده اند.
این افراد ماموریت داشته اند که درباره سفارتخانه های اسرائیل، ایالات متحده و امارات عربی متحده به گردآوری اطلاعات بپردازند تا بر اساس آن سپاه پاسداران بتواند برای منفجر ساختن یکی از آن ها به برنامه ریزی بپردازد.