- مقاومت ایران از همه راههای حقوقی و سیاسی در برابر ممنوعیت غیرقانونی اقدام و شکایت میکند.
- فشار رژیم آخوندها به فرانسه قبل از هر چیز حاکی از وحشت رژیم از استقبال مردمی از سازمان مجاهدین خلق ایران و نقش کلیدی آن در قیام و منتهای ترس ملایان از یک تظاهرات شورای ملی مقاومت ایران بهعنوان جایگزین دموکراتیک چند هزار کیلومتر دورتر از خاک ایران است.
- ممنوع کردن تظاهرات اول ژوئیه ایرانیان معاملهای شرمآور علیه دموکراسی و آزادی بیان و آزادی اجتماعات و تسلیم شدن به باجخواهی و گروگانگیری فاشیسم دینی حاکم بر ایران است.
- رژیمی که بعد از قیام ۹ماه گذشته تنها با اتکاء به امواج اعدامها به حکومت ادامه میدهد.
- این رژیم از ابتدای ماه مه تاکنون بیش از ۲۰۰تن را اعدام کرده است.
- پلیس به رویترز گفته است «شرایط ژئوپلیتیکی باعث ایجاد اختلال در نظم عمومیشود». این، اشاره آشکار به تهدیدهای رژیم آخوندها و کرنش در برابر آن است.
- رویترز: فرانسه با استناد به تهدید حمله، تظاهرات اپوزیسیون ایران را بهدلیل خطر حمله ممنوع کرد.
- پلیس پاریس در یک بیانیه به رویترز گفت که این تظاهرات «بهدلیل شرایط ژئوپلیتیکی باعث ایجاد اختلال در نظم عمومی میشود».
- در بیانیه پلیس پاریس آمده است: «علاوه بر این، با توجه به خطر تروریستی که نمیتوان نادیده گرفت، امنیت تظاهرات و همچنین امنیت مهمانان حساس را بسیار پیچیده میکند».
- پاریس: رویترز نامهیی را مشاهده کرد که استاندار پاریس به سازمان دهندگان تظاهرات اول ژوئیه(۱۰تیرماه) شورای ملی مقاومت ایران چتر سیاسی سازمان مجاهدین خلق ایران نوشته است.
- بر اساس این نامه که پس از آزادی یک دیپلمات ایرانی متهم به طراحی بمبگذاری در تجمع سال۲۰۱۸ نوشته شده است فرانسه تجمع آتی مخالفان ایران را بهدلیل خطر حمله ممنوع کرد.
- این ممنوعیت در حالی صورت میگیرد که چند هفته پس از آنکه تهران چندین اروپایی از جمله دو شهروند فرانسوی را از زندان آزاد کرد. امانوئل ماکرون، رئیسجمهور فرانسه روز ۱۰ژوئن با ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور ایران تماس ۹۰ دقیقهای داشت.
- شورای ملی مقاومت ایران مستقر در پاریس، چتر سیاسی سازمان مجاهدین خلق ایران، طی سالیان متمادی تظاهرات مکرری در پایتخت فرانسه برگزار کرده است که اغلب با حضور مقامات منتقد جمهوری اسلامی، مقامات برجسته پیشین آمریکایی، اروپایی و عربی برگزار شده است.
- در ماه فوریه (بهمن گذشته) تظاهرات شورای ملی مقاومت در مرکز پاریس چندین هزار نفر را جذب کرد. اکنون برای تجمع سالانه در اول ژوئیه برنامهریزی شده است.
- استاندار پاریس لوران نونز در نامه خود به لوگاره رئیس کمیته برگزار کننده تظاهرات نوشته است: موج اعتراضات گسترده ضددولتی اخیر در ایران خطرات امنیتی بسیار قابل توجهی برای تجمعات مقاومت ایران ایجاد کرده است.
- شاهین قبادی یک سخنگوی مجاهدین گفت: «اگر مقامات فرانسوی چنین موضعی اتخاذ کنند، نشاندهنده بیاعتنایی وقیحانه به اصول دموکراتیک، تسلیم شدن در برابر باجگیری و گروگانگیری استبداد مذهبی حاکم است».
- رویترز: بهگفته مقامات ایرانی و غربی آمریکا مذاکراتی را با ایران انجام داده است تا اقداماتی را ترسیم کند که میتواند برنامه هستهیی مورد مناقشه ایران را محدود کند، برخی از شهروندان آمریکایی بازداشت شده را آزاد کند و برخی از داراییهای ایران را در خارج از کشور آزاد کند.
- نامه نونز، راهپیمایی اول ژوئیه شورای ملی مقاومت را بهلحاظ امنیتی مواجه با همان خطرات و توطئه ناموفق دیپلمات ایرانی مقیم وین اسدالله اسدی و سه نفر دیگر در سال۲۰۱۸ تصویر کرده است.
- اسدی که بهگفته مقامات فرانسوی یک شبکه اطلاعاتی دولتی ایران را اداره و به دستور تهران عمل میکرد، در سال ۲۰۲۱ در بلژیک به ۲۰ سال زندان محکوم شد. او در ماه می با ۴ اروپایی که در ایران نگهداری میشدند مبادله شد.
- رویترز: در نامه استاندار پاریس بدون ارائه جزئیات آمده است: «تلاش برای حمله، که بر ظرفیتهای عملیاتی برای حمله به مجاهدین خلق ایران تأکید میکند، در یک سری عملیات خشونتآمیز و مرگبار در فرانسه و اروپا در قالب ترور و آدمربایی چهرههای مخالف ایرانی قرار میگیرد».
- نونز همچنین در نامه خود به شورای ملی مقاومت گفت که با توجه به تجمع این گروه که چند صد تن از مقامات مهم خارجی و اعضای مجاهدین خلق ایران که از خارج فرانسه میآیند را جذب میکند «امنیت این رویداد بهویژه پیچیده خواهد بود».
- در نامه آمده است که از اواخر ماه مه، در سه (نوع) حمله (در دو نوبت) به ساختمان شورای ملی مقاومت در حومه پاریس که در دست بررسی هستند از تیراندازی، بمبهای بنزینی و سایر وسایل آتشزا استفاده شده است.
تهران مدتهاست که از پاریس و واشنگتن و ریاض خواستار سرکوب فعالیتهای مجاهدین و شورای ملی مقاومت شده است. مجاهدین مرتباً توسط رسانههای دولتی ایران مورد «انتقاد» قرار میگیرند.