ملت ايران خود را براي سرنگوني رژيم، منسجم و شتابان كنيد
طغيان خلق، بخصوص نسل جوان در سراسر كشور مي رود كه طومار ننگين رژيم سراپا جهل و خباثت را درهم پيچد. رژيم خونخوار ديني طي چهار دهه هر آنچه تصور مي شد، از تزوير، ريا، جنايت، خيانت، غارت و چپاول، چپاول و باز هم چپاول بر مردم روا داشتند، تا آنجا كه سران رژيم همچون علي لاريجاني، رئيس مجلس ارتجاع، اذعان كرد كه ديگر قدرت اداره كشور را ندارند. يا پاسدار علي شمخاني، دبير شوراي امنيت ملي نظام بي نظم اعتراف كرد كه با فساد گسترده٫ سقوط رژيم فرا رسيده است.
هموطنان عزيز، ارتجاع سياه ديني، اگر چه با بهاي گزاف، اما بطور تاريخي زمان آن فرا رسيده تا براي هميشه سايه سياه و شوم خود را بر ميهن مان برچيند. اگر فقط به تاريخ يك قرن اخير كشورمان نگاه كنيم، دو جنبش مشروطيت و ملي محمد مصدق را به شكست كشاند تا اينكه در يهمن 57 تمامی قدرت را قبطه كرد. اين نكته مهم را به خاطر داشته باشيم كه هميشه در خاورميانه، سياست تحت تاثير دين و ايدئولوژي قرار مي گيرد و نه دين تحت تاثير سياست. و تفکرهر عنصر دين محور همچون خميني پليد درتضاد با آزادی و عدالت اجتماعی است تا جائیکه به صراحت گفت، ما از آنها سيلي خورده ايم (منظورش نهضت ملي شادروان محمد مصدق بود). وي هميشه به فكر اسلام عزيز مد نظر خودش بود و گفت: اقتصاد مال خر است و مصباح يزدي ٫ این مرتجع و فاسد هم گفت: اگر ما براي اقتصاد انقلاب كرده بوديم، بهتر بود انقلاب نمي كرديم. اين در حالي است كه بنا به اعتراف خودشان، رژيم غرق در فساد و چپاول مالي است. و طي چهار دهه، ماهيت ارتجاعي، جنايتكارانه و بخصوص، چپاولگر خود را به اثبات رساندند. و تمامي نيات شوم و عمل كرد ارتجاعي و ضد خلقي خود را بر كشور و مردم فرود آوردند. كشور ثروتمندمان را چنان چپاول كرده اند كه صداي محرومترين قشر جامعه به طغيان درآمده است. به ياد داريم كه در قيام سال 88، احمدي نژاد با فرهنگ لمپني خود مخالفان را سوسول خطاب كرد كه از نظر طبقاتي منظورش قشر مرفه و نيمه مرفه معترضان آن زمان به رهبری بی کفایت اصلاح طلبان بود. اما امروز قشر محروم در سه روز اول تظاهرات، طي شعارهاي بنيادي خود، نظير مرگ بر خامنه اي-ـ استقلال، آزادي، جمهوري ايراني-ـ دين را پله كرده، مردم را ذله كرده ـ ملت گدائي مي كند، ملا خدايي مي كند ـ نه غزه، نه لبنان، جانم فداي ايران ـ سوريه را رها كن، فكري به حال ما كن و بالاخره جمهوري اسلامي، نمي خواهيم، نمي خواهيم. وجه ملي گرايانه و راديكاليسم طبقاتي را به نمايش گذاشته . كه در بطن معاني شعارها و خواسته ها دو نكته مهم نهفته است.
1-ـ قشر محروم جامعه بر عليه چپاولگري هاي كشور تاراج شده و كليت رژيم بپا خاسته است.
2-ـ برآيند شعارها و خواسته ها، پايان تاريخي ارتجاع ديني است.
لذا به تمامي كساني كه طي اين چهار دهه، مستقيم و غير مستقيم در اين رژيم سركوب و غارت كرده .و يا با رژيم همكاري كرده، هشدار مي دهيم هر چه سريع تر در برابر اراده خلق تسليم شوند. و همچنين تمامي املاك و اموال به ناحق به سرقت برده خلق را به خزانه ملي، به سرپرستي دولت ذيصلاح دوران گذار برگردانند. همچنين ضمن حمايت و تشويق به اعتصاب عمومي در تمامي اركان هاي دولتي، بخصوص صنعت نفت، در خارج از كشور اقدام به همكاري و همياري و كمك مالي براي حمايت و تامين زندگي تمامي كاركنان صنعت نفت، تا سرنگوني كامل رژيم برآئيم. در پايان ضمن فشردن دست تمامي قيام كنندگان، ، همچون گذشته ٫ به همراه دیگر یارانم٫ اعلام آمادگي و توانمندي كامل براي مبارزه تمام عيار را داریم و خواهیم داشت.
با اميد راسخ به سرنگوني رژيم ضد خلقی ارتجاع ديني و آزادي و اقتدار كشور و ملت.
غلام حسين بهادر 11 دي ماه 1396